El Food Truck

PreparaLaPasta

Aquest és el nom que rep el nostre food truck o cuina mòbil que neix el març del 2014 i entra al mercat com a primer food truck en tot l’Estat especialitzat en plats de pasta italiana cuinats al moment.

Aquesta iniciativa arriba en un moment en que hi ha desig de posar rodes a part de l’activitat que venim realitzant des del restaurant en els darrers anys, apostant amb fermesa per aquesta nova tendència que entra amb força en moltes altres ciutats europees.

Des de la nostra modesta posició, amb Na Madrona PreparaLaPasta pretenem portar a peu de carrer, plats de pasta que conserven la frescor de la nostra cuina i sorprendre així a paladars d’altres indrets.

Seguim rodant!

La Proposta Gastronòmica

L’especialitat culinària del nostre food truck són les molt variades receptes de pasta italiana, tant en “pasta seca” com en “pasta fresca”. I també el Risotto!

El client escull en primer lloc el tipus de pasta (tortellini, farfalle, spaghetti, pennette, garganelli, gnocchi, etc …) i seguidament la salsa amb la qual desitja menjar la pasta (carbonara, romana, pesto, bolonyesa , quatre formatges, napolitana, etc …). Un cop feta la selecció, li cuinem el seu plat al moment.

Servei de càtering

Podreu reservar-nos un servei de càtering per a grups realitzat des de la cuina mòbil si ens exposeu la proposta i ens posem d’acord.
Na Madrona PreparaLaPasta està preparat per donar aquest tipus de servei per a grups grans d’empreses o per altres iniciatives privades com poden ser festes diverses o aniversaris.

Expliqueu-nos la vostra idea a preparalapasta@namadrona.com o trucant als tlfs 93 862 68 31 / 662 477 727

El Logo

Novament l’amic Isao Llorens Ishikawa(www.isao.es) posa de manifest la seva brutal genialitat.

Aquesta vegada rep l’encàrrec de fer-nos el logotip amb el handicap que desitgem que guardi relació amb l’estil que va crear amb la tauleta de fa 15 anys.

I ens sorprèn amb aquesta meravella…poc més a dir!!

El Food Truck
Contacta'ns

Pots enviar-nos un correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu, el més aviat possible.