El Restaurant

La benvinguda

Petit restaurant d’ambient tranquil i molt acollidor, situat en un dels carrerons estrets del casc antic de la Vila Termal de Caldes de Montbui.

En aquesta antiga casa restaurada per situar-hi Na Madrona, us oferim tres petits menjadors on hi podreu gustar la cuina d’en Vincenzo, d’origen Sicilià.

Serà un plaer rebre’t a Na Madrona!

La història

Na Madrona és una casa de poble amb una historia de més de 300 anys. Situada en un carreró molt estret i amagat del casc antic de Caldes de Montbui, molt a prop de la “torre de defensa” d’un dels portals d’entrada al recinte emmurallat que envoltava la vila al S.XI-XII i també de tota la zona termal de la Plaça de la Font del Lleó.

Tot i que la varem descobrir l’any 1997, quan ja feia 10 anys que no hi vivia ningú i en un estat molt precari, vam veure clar que el lloc era el tipus d’indret amagat que veníem buscant. I la varem restaurar tota mantenint en tot moment les seves formes originals.

També aleshores, ens va agradar molt descobrir en la mateixa escriptura del registre, que aquesta casa al llarg de diferents generacions havia anat passant de pare a fill. Un d’aquests hereus de la casa va morir sense descendents directes i el mateix jutge de Caldes va passar la casa a la seva germana.

Aquesta senyora es deia Madrona Anglí i Cerdà i el seu nom escrit a ploma de tinta en aquella antiga escriptura ens va regalar el nom per al nostre restaurant. Quan entreu, al costat del vell piano de l’entrada hi trobareu el seu retrat!

El xef Vincenzo

L’octubre de 1997, després de molts anys treballant a diferents restaurants de Florència (ciutat on comença la meva carrera professional com a cuiner l’any 1985) i també en molts altres restaurants de Barcelona i comarques (ciutat on em trasllado a viure per motius personals), decideixo que vull obrir el meu propi restaurant juntament amb la meva dona, la Marta. Em sento professionalment preparat per mostrar al públic el tipus de cuina amb la que vull treballar.

La rica gastronomia de la meva terra d’origen, Sicília, sempre s’ha palpat en tots els llocs on he passat temporades treballant i arriba l’hora de fer-ho a Na Madrona, a Caldes de Montbui, localitat que escollim per l’encant del seu Casc Antic i per l’atractiu de les seves aigües termals.

Quan trobem la casa que ens agrada i després d’uns mesos d’obres per restaurar-la tota de dalt a baix, el 20 de març de 1999 obrim les portes de Na Madrona i des d’aleshores ha estat una gran plaer rebre-us a tots a casa nostra.

El Logo

No tenim cap dubte que el responsable de fer-nos el logotip per al restaurant ha de ser el nostre gran amic i artista de llarga trajectòria, Isao Llorens Ishikawa (www.isao.es) I quan ens presenta el logotip de “la tauleta”, no dubtem gens en que es tracta del “logotip”.

És del tot imprescindible explicar-vos que amb aquesta tauleta hem viscut repetides vegades l’escena de trobar-nos clients (joves, nens i no tant joves) contant el total de les potes, com esbrinant si per casualitat l’artista n’hagués pogut oblidar una 😉

ellogo
Contacta'ns

Pots enviar-nos un correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu, el més aviat possible.